Moje Internetové Stránky         Právě jste v sekci: "M+M - MADONNA"   Poslední aktualizace: 20.08.2004   Napište mi: VZKAZ
JOBI®
  INFORMACE O SKUPINĚ MADONNA

Úvod 
Autor
Fotky
Photos - NEW
Vtipy - NEW
Věci na prodej
Příběhy
Zajímavé odkazy
Music + Movies
PC zajímavosti
EIZO monitory - NEW
Technika
Czech Computer - NEW
Smajlíci
SMS ZDARMA
Vzkaz pro mě

          Prodejka.cz

       Optimalizováno pro:
      Rozlišení: 1024x768
    Velikost textu:
Střední
             Monitor: 17"
             
             
INFO TIP!


         Počítadlo přístupů:  
             [CNW:Counter]
             od:11.07.2002


                   ICQ
               325933571

   
          Pokud budu Online,
        tak můžeme  pokecat,
         případně Vám můžu
          s čímkoliv pomoct.


         Nejlepší prodejce IT:
    Výpočetní technika jedině od CzechComputeru !                    a není co řešit..

         Doporučují všichni !


           


         

           



                                                   NOVINKY: 

                   Doporučuji nejlepšího prodejce výpočetní techniky - CzechComputer
              
 


   

MADONNA

 
Pop, USA
Americká zpěvačka.

Celé jméno: Madonna Luise Veronica Ciccone
Datum narození: 16.08.1958
Místo narození: Bay City, Michigan, USA
Sourozenci: 3 sestry (Melanie, Paula a Jennifer) a 4 bratři ( Martin, Christopher, Anthony a Mario)



 

 


Madonna a její rodina žili v Detroitu. Už jako malá se se učila hrát na klavír, což se o mnoho let později zúročilo. Maminka jí zemřela, když jí bylo šest let a po nějakém čase se její otec ( Sylvio Ciccone, jinak přistěhovalec z jižní Itálie ) znovu oženil. Z nového svazku vzešli další dva sourozenci.
Ještě na střední škole Madonna navštěvovala hodiny tance .
V roce 1976 úspěšně ukončila studium na střední škole a získala stipendium na tanečním oddělení Michiganské univerzity, Přesto ale mladá Madonna vyrazila za svým štěstím do New Yorku. Tady vystupovala kde se dalo, někdy jako tanečnice jindy zase jako zpěvačka. Vystupovala v kapelách jako Breakfast Club či Emmy. Tajemstvím není ani to, že se příležitostně živila i jako modelka aktů. Fotky které v té době nafotila se o několik let později objevili v Penthousu a Playboyi.
Stejně jako jiným zpěvačkám, i Madonně učaroval svět filmu. Neváhala se proto podívat i natento fenomén. Jisté ale je, že na filmovém plátně se zpěvačka příliš “ neblýskla ”. Kritika i diváci její výkony vesměs hodnotí vlažně. Filmovým debutem pro ni byl nechvalný snímek " A Certain Sacrifice ". Ale zase zpátky k hudbě. V roce 1982 získává Madonna první smlouvu s firmou Sire Records.
První singl dostal jméno “ Everybody ” a první album nese název “ Madonna ”. Možná už jenom proto, že si na něm téměř všechny písnička dala Madonna dohromady. První klip natočený pro MTV se jmenoval " Borderline ". Teprve ale až druhé album “ Like a Virgin” dělá Madonnu slavnou.
Madonna se kromě hudby opět vrací k filmu a stihla ještě natočit třeba " Vision Quest ", kde se objevila v roli barové zpěvačky a následovně přišla také její velká herecká role ve filmu " Desperately Seeking Susan " . Tahle bláznivá komedie měla veký úspěch, i když kritici....
Milostná život slavné zpěvačky nestál příliš na pevných nohách. V den svých sedmadvacátých narozenin si Madonna bere herce Seana Penna. Po třech letech ale manželství skončilo nezdarem, stejně jako film, který spolu manželé natočili. " Shanghai Surprise " byl celkem slušný propadák. Dalším přelomovým albem se stalo " Like a Prayer ", na němž se i tentokrát Madonna autorsky podílela velkou měrou. Celkem je na něm podepsána 11 vlastními texty.
O tom, co je image by Madonna mohla vydávat knihy. Faktem ale je, že nápad, stát se sexuálním symbolem se vyplatil. Následovalo vydání alb " I´m Breathless " a " Erotica " ,a protože ani film už Madonně nestačil, objevila se na pultech obchodů skandální kniha Sex, ze kterou následoval film " Body Of Evidence ". Turné v roce 1994 se Madonně nevyvedlo a tak se rozhodla se svými sexuálními výstřelky skončit, čímž, dá-li se to tak říci, nastává nová éra Madonny. V té době už je natrhu nové album BEDTIME STORIES.
V roce 1996 přišla nabídka, která se objeví jednou za život a Madonna jí využila beze zbytku. V Argentině začíná natáčet filmovou verzi muzikálu Evita, na který v Londýně studovala operní zpěv.
V průběhu natáčení Madonna přišla do jiného stavu s osobním trenérem Carlosem Leonem a 16. září 1996 se narodila dcera Lourdes Marie Ciccone Leon. Madonnin vztah s Carlosem ale dlouho netrval a některá média měla za to, že byl od začátku spíše jakýmsi klišé...
Další album " Ray Of Light ", za které obdržela 4 Grammy bylo nevídaným úspěchem.
V roce 1999 se seznámila s britským režisérem Guyem Ritchiem, kterého si po roce známosti vzala a má s ním druhé dítě - syna Rocca, narozeného 10.srpna 2000. Dalším albem je “ Music ”, které je neméně úspěšné... Šušká se o tom, že další album Madonny by se mělo objevit začátkem jara a známo je i to, že album se muselo předělávat kvůli “ soundu ”, který prý vydavatelství mělo za příliš “ robotický ”.
V roce 2001 vyrazila Madonna konečně po osmi letech také na turné, které dostalo název “ Drowned wolrld ”. I to zaznamenalo obrovský úspěch. Madonna se předvedla v perfektní kondici a ve svých 43 letech strčila do kapsy všechny své o mnoho let mladší kolegyně. Na konci roku se společně s maželem Guyem pustila Madonna do práce na filmu “ Love, Sex, Drugs And Money ”.
Poslední zprávy nám říkají, že Madonna by měla 2. - 8. února 2003 točit svůj nový videoklip k “ American Life ”.Točit by se mělo v Los Angeles a režie se ujme Jonas Akerlund.


Pošta:
ICON/OMFC
8491 Sunset Boulevard #485
West Hollywood, California 90069-1911
USA

FILMOGRAFIE:
2003 The Tulse Luper Suitcases
2002 Die Another Day - Verity
2002 Swept Away - Amber Leighton
2002 The Whole Warhol (TV) - sama sebe
2001 Madonna Live: Drowned World Tour 2001 (TV, hlavní producentka) - sama sebe
2001 There's Only One Madonna (TV) - sama sebe
2001 Star - hvězda
2001 What It Feels Like for a Girl (video) - sama sebe
2001 The 43rd Annual Grammy Awards (TV) - účinkující
2001 The New Royals (TV) - sama sebe
2000 Music (video) - sama sebe
2000 Příští správná věc /The Next Best Thing/ - Abbie Reynolds
1999 Jarl & Madonna (TV) - sama sebe
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV) - sama sebe
1999 Madonna: The Video Collection 93:99 (video) - sama sebe
1998 Saturday Night Live: The Best of Mike Myers (video) - Liz Rosenberg
1998 Kids Are Punny (TV, hlas)
1998 Junket Whore - sama sebe
1998 Madonna Rising (TV) - sama sebe
1997 Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV) - sama sebe
1996 Evita /Evita/ - Eva 'Evita' Duarte de Perón
1996 Sex po telefonu /Girl 6/ - šéf č.3
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 10 (TV) - sama sebe
1995 Television's Greatest Performances (TV) - sama sebe
1995 Čtyři pokoje /Four Rooms/ - Elspeth
1995 Vztek /Blue in the Face/ - zpívající telegram
1993 Madonna: The Girlie Show - Live Down Under (TV) - sama sebe
1993 Nebezpečná hra /Dangerous Game/ - Sarah Jennings
1993 Madonna: Exposed (TV) - sama sebe
1993 Tělo jako důkaz /Body of Evidence/ - Rebecca Carlson
1993 Fame in the Twentieth Century - sama sebe
1992 Oscar's Greatest Moments: 1971 to 1991 (video) - sama sebe
1992 Velké vítězství /A League of Their Own/ - Mae 'All-The-Way-Mae' Mordabito - CF
1992 Stíny a mlha /Shadows and Fog/ - Marie
1991 Everybody Dance Now (TV) - sama sebe
1991 S Madonnou v posteli /Madonna: Truth or Dare/ (hlavní producentka) - sama
sebe
1990 Madonna: The Immaculate Collection (video) - sama sebe
1990 MTV Video Music Awards 1990 (TV) - sama sebe
1990 Madonna: Blond Ambition World Tour Live (TV) - sama sebe
1990 Madonna: Blond Ambition - Japan Tour 90 (video) - sama sebe
1990 Dick Tracy /Dick Tracy/ - Breathless Mahoney
1990 Dick Tracy: Behind the Badge, Behind the Scenes (TV)
1989 Vražda na Broadwayi /Bloodhounds of Broadway/ - Hortense Hathaway
1988 Madonna: Ciao Italia - Live from Italy (video) - sama sebe
1987 Madonna: Who's That Girl - Live in Japan (video) - sama sebe
1987 Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll - sama sebe
1987 Kdo je to děvče? /Who's That Girl?/ - Nicole 'Nikki' Finn
1986 Šanghajské překvapení /Shanghai Surprise/ - Gloria Tatlock
1985 A Certain Sacrifice - Bruna
1985 Madonna Live: The Virgin Tour (video) - sama sebe
1985 Live Aid (TV) - sama sebe
1985 Desperately Seeking Susan - Susan
1985 Vidina vítězství /Vision Quest/ - zpěvačka v klubu
1984 Madonna (video) - sama sebe
1984 MTV 1st Annual Video Music Awards (TV) - účinkující


          

                  Nešetřete na kvalitě, oči máte jen jedny !  Zvolte nejlepší monitory EIZO
                


Diskografie:
1984 THE FIRST ALBUM
1985 LIKE A VIRGIN
1986 TRUE BLUE
1987 WHO'S THAT GIRL
1987 YOU CAN DANCE
1989 LIKE A PRAYER
1990 I'M BREATHLESS
1990 THE IMMACULATE COLLECTION
1992 EROTICA
1994 BEDTIME STORIES
1995 SOMETHING TO REMEMBER
1997 EVITA
1998 RAY OF LIGHT
2000 MUSIC

                      Všechny songy se dají stáhnout přes Internet přes různé programy,
         bně doporučuju tento na:
WINMX a CZDC++(NÁVOD- nejlepší download manager
                        Dle časopisu Chip 03/2003, není stahování MP3, videa, obrázků..,
            pro osobní potřebu, nezákonné
! Nesmí se však stahovat materiál chráněný: ©
             
                              
  (avi, mpg, mpeg, asf, jpg, mid, bmp..)


                       
                     YOU CAN DOWNLOAD ALL THIS SONGS IN MP3 FORMAT THANKS:
  WINMX
                                        ONLY WITHOUT SONGS MARKED: 
©  (=copyright)
                    OR
DC++ THE BEST FOR FREEDOM TO SHARE PROGRAMS/MP3/FILMS..   
             Hubs:
czpro.no-ip.com:4111, galaxy.czechnetwork.net or moribundus.no-ip.org ect.


                                                             Zdroj informací: Internet

          1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
          2000  2001  2002  2003  2004
                :: Prodejka.cz ::